ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Subsidieronde voor ICT-onderzoek en -innovatie

11 mei 2011 om 09:41

De achtste 'ICT call' (subsidieronde) van het Zevende Europese Kaderprogramma (KP7) gaat komende zomer van start. ICT-bedrijven zijn van harte welkom tijdens de informatiemiddag over deze ICT call op 14 juni.

Diverse sprekers leggen u tijdens de informatiemiddag uit welke kansen de achtste ICT call biedt voor uw organisatie en hoe u de call succesvol kunt benutten. De Europese Commissie geeft een overzicht van de call, een evaluator gunt u een kijkje in de keuken van het Brusselse selectieproces en de vertegenwoordiger in het ICT-comité werpt een blik op de toekomst. AgentschapNL wijst u op de ondersteuning die u kunt krijgen voor uw ICT-project. Daarnaast is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

Tot 17 januari 2012 kunnen internationale consortia een projectaanvraag indienen. Internationale samenwerking is een vereiste en projecten dienen duidelijk technisch innovatief te zijn. Het budget bedraagt 785,5 miljoen euro.

De informatiemiddag start om 14:00 u. en vindt plaats in het KIVI-NIRIA gebouw te Den Haag. Deelname aan deze bijeenkomst kost 25,00.