Gemeente Tilburg

Persbericht
11 mei 2011

Nieuwe website Tilburgse Kermis

www.detilburgsekermis.nl

Een nieuwe url, een nieuwe opmaak. De website van de Tilburgse Kermis is vanaf nu bereikbaar op www.detilburgsekermis (in plaats van www.tilburgsekermis.nl). Samen met de digitale adreswijziging heeft de website een complete makeover ondergaan.

Op de hoogte blijven van alle kermisnieuwtjes is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de social media Facebook, Twitter (#detilburgsekermis) en Hyves stromen de nieuwtjes over de grootste kermis van de Benelux binnen.

www.detilburgsekermis.nl (zie onderstaande link) biedt vanaf juni nog meer interactieve mogelijkheden. Het is dan mogelijk om je eigen figuurtje uit te dossen in een echte kermisoutfit. Bijvoorbeeld door hoge hakken, een pruik en een buitenissige jurk te kiezen maak je je eigen 'dragqueen'. De afbeelding kan als avatar voor Twitter worden ingezet. Veel van de kleding- en kermisartikelen zijn ook online te bestellen.

Wethouder Joost Möller (Kermiszaken): "www.detilburgsekermis.nl is de digitale etalage van de Tilburgse Kermis. De website biedt interactieve elementen, nieuws en uiteraard zoveel mogelijk informatie over de kermis. Dus je vindt alles over de attracties, Roze Maandag, Kermis FM en de bereikbaarheid van het kermisterrein."

Tilburgse Kermis

De Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux en het tweede publieksevenement van Nederland. Het wordt elk jaar bezocht door ongeveer een miljoen bezoekers. Het kermisterrein is gesitueerd in de Tilburgse binnenstad en beslaat enkele kilometers. De Tilburgse Kermis 2011 duurt van 22 tot en met 31 juli.
Op dinsdag, woensdag en donderdag gelden tussen 13.00 en 18.00 uur maximum ritprijzen. Op de zaterdagen is de kermis tot 02.00 uur geopend, de andere dagen tot 01.00 uur, met uitzondering van 31 juli (23.00 uur). De themadagen zijn: 100% NL zaterdag (23 juli), Roze Maandag (25 juli) en Gehandicaptendag (26 juli). Roze Maandag viert dit jaar het 20-jarig bestaan.

Links


* www.detilburgsekermis.nl

---