Politie IJsselland

Politie zoekt man met kinderen in onderzoek naar mishandeling

Kampen, 11-05-2011

De politie zoekt een specifieke getuige van de mishandeling in het plantsoen aan de Broedersingel, op Koninginnedag 30 april 2011. Het gaat om een man met twee kinderen die op het moment van de mishandeling op de plaats delict was. Tussen 16.30 en 17.00 uur vond daar de mishandeling van een 19-jarige man uit Appelscha plaats. Die zou daarna met een mes voorbijgangers hebben bedreigd. Die voorbijgangers bleken echter bij de hieraan voorafgaande vechtpartij betrokken te zijn geweest. Deze getuige wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het onderzoek naar de mishandeling wordt voortgezet.

(2011036909)

Eerdere berichtgeving:

Bedreiger mogelijk zelf slachtoffer mishandeling

Kampen - Op Koninginnedag 30 april 2011 tussen 16.30 en 17.00 werd een 19-jarige man uit Appelscha aangehouden, omdat hij omstanders met een mes zou bedreigen. Uit onderzoek is gebleken dat hier een vechtpartij aan vooraf is gegaan, waarbij de aangehouden bedreiger door meerdere jongens is geslagen. Daarna trok het slachtoffer een mes, waarop de jongens wegstoven. Een van hen belandde daarbij in het water. Om meer duidelijkheid te krijgen over dit incident, is de politie op zoek naar getuigen. Was u die middag in het plantsoen of beschikt u over informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan contact op met de politie in Kampen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Bel M., Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Man met mes aangehouden voor bedreiging

Kampen Op de Broedersingel in Kampen werd zaterdagmiddag 30 april een 19-jarige man uit Appelscha aangehouden voor bedreiging. Bij de politie was een melding over de man binnengekomen, omdat hij zwaaiend met een mes in het plantsoen voorbijgangers zou bedreigen. De man had inderdaad een mes bij zich. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten en tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt.