Politie Gelderland-Midden

Meisje mishandeld, getuigen gezocht

Publicatiedatum: 11-5-2011 12:34:43

WAGENINGEN - De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een 17-jarig meisje uit Wageningen op maandagavond 9 mei. Een drietal tot dusver onbekende mannen hielden het meisje tegen op de Kennedyweg waarna ze een klap in het gezicht kreeg. De politie zoekt getuigen.

Rond half elf die avond fietste de Wageningse vanuit de richting van de Churchillweg over de Kennedyweg. Daar werd ze door drie mannen tegengehouden. Het meisje verklaarde dat ze vervolgens van haar fiets werd getrokken en na wat heen en weer duwen kreeg ze een klap in het gezicht. Als ze vervolgens haar telefoon pakt, gaan de jongens er te voet vandoor in de richting van de Haverlanden.

Piercings
Volgens de Wageningse ging het om drie blanke mannen van ongeveer 22 of 23 jaar oud. De eerste man was ongeveer 1,90 meter lang en had een normaal postuur. Hij had een kaal hoofd een ongeschoren gezicht en droeg twee piercings in zijn linker wenkbrouw. Hij was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte leren jas. De tweede man was ongeveer
1,70 meter lang en had een breed, gespierd postuur. Hij had kort stekelig blond haar. En op zijn bovenarm had hij een zogenaamde tribal tatoeage. Hij droeg een groen en grijs hemd. De derde man was ongeveer
1,75 meter lang en had een normaal postuur. Verder droeg hij een wit petje en witte schoenen. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844.
(2011055173-wm)


---