Politie Gelderland-Zuid

Verdachte aangehouden voor overval Kerkdriel

Kerkdriel, 11-05-2011 o De politie heeft woensdagochtend een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van de zeer gewelddadige overval op een supermarkt aan de Julianastraat in Kerkdriel in de vroege ochtend van 19 maart. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek.

Die ochtend drongen tussen 04.10 en 04.30 uur twee overvallers de supermarkt binnen, eisten geld en mishandelden daarbij de 60-jarige medewerker. De man werd geschopt en geslagen en raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. Het slachtoffer werd na de mishandeling met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De verdachten gingen er met een hoeveelheid sigaretten vandoor.

De politie was vrij snel ter plaatse met diverse eenheden om naar de verdachten uit te kijken. De brute overval werd op 19 april in het programma Opsporing Verzocht getoond. De uitzending leverde toen zes tips op. Bij deze tips zat ook de tip die uiteindelijk geleid heeft tot deze aanhouding. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 11-05-2011 13:09 | © Regio Gelderland-Zuid |