Politie Gelderland-Midden

Didammer loopt gebroken been op bij vechtpartij
Publicatiedatum: 11-5-2011 13:07:42

ZEVENAAR - Een 22-jarige man uit Didam is het afgelopen weekend in Zevenaar dusdanig mishandeld bij een vechtpartij dat hij daar een gecompliceerde beenbreuk aan heeft overgehouden. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Volgens het slachtoffer liep hij zaterdagavond 7 mei rond kwart over tien met twee plaatsgenoten over de Kerkstraat toen ter hoogte van de fietsenwinkel een groep tot dusver onbekende jongeren voorbijkwam. Na een woordenwisseling zou de groep de drie Didammers hebben geschopt en geslagen. De 22-jarige werd daarbij zo hard getrapt dat hij zijn been op drie plaatsen gebroken bleek te hebben. De andere twee liepen lichtere verwondingen op.

Blanke jongen
Agenten hadden nog vergeefs naar de daders gezocht. Een van hen, die het letsel bij de 22-jarige zou hebben toegebracht, zou een blanke jongen zijn geweest van ongeveer 18 jaar met donkerblond stekeltjeshaar, gekleed in een wit T-shirt en een donkere spijkerbroek. De jongen zou ook een zilveren halsketting hebben gedragen. Een aantal andere jongeren uit de groep zouden een getinte huidskleur hebben. Verder zouden ze scooters bij zich hebben. Getuigen, die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of die meer informatie hierover hebben worden gevraagd zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
(2011054430-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---