Cyso draagt online backup over aan Cloud2

Persbericht van Conversale

Alkmaar, 11 mei 2011 - Cyso heeft ervoor gekozen om haar online backup klanten over te dragen aan Cloud2. "Cloud2 is een specialist op online backup gebied en het biedt ons de kans om ons meer te focussen op onze managed hosting diensten", aldus Sven Visser van Cyso. Voor Cyso ligt deze stap in lijn met haar beleid om zich steeds meer toe te spitsen op haar core business: Managed Hosting diensten. "We hechten er echter ook veel waarde aan dat onze klanten de service blijven krijgen die ze van Cyso gewend zijn. We gaan met dergelijke zaken dan ook niet over 1 nacht ijs. In Cloud2 hebben we een partij gevonden, waar we onze klanten met een gerust hart aan durven toevertrouwen", aldus Visser.

Voor Cloud2 is de stap van Cyso een bevestiging van de kwaliteit en het service niveau dat ze willen neerzetten. "We werken elke dag met het hele team hard om een mooi product neer te zetten waar de klant centraal staat. We zijn dan ook verheugd dat Cyso haar klanten in onze goede handen wil overdragen", aldus Jeroen van den Nouwland van Cloud2.

De overdracht van de klanten zal in maand Mei volledig vorm krijgen. Technisch gezien zullen de klanten weinig merken van de overdracht. Hun online backup accounts zullen zonder onderbreking blijven functioneren.

Over Cyso (www.Cyso.nl)

Cyso is al sinds 1997 actief in de managed hosting branche. Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Cyso. Zo opereert Cyso vanuit 2 verschillende datacenters en beschikken ze over moderne high-end platformen op het gebied van onder andere VMWare virtualisatie en SAN storage . De platformen zijn volledig redundant uitgevoerd om een zo hoog mogelijke uptime te kunnen garanderen. Verder is Cyso een van de initiatiefnemers en bestuurslid van de Ducht Hosting Provder Association (DHPA).

Over Cloud2 (www.cloud2.nl)

Cloud2 is sinds 2010 actief op de online backup markt. Met een volledige eigen visie benaderen ze de markt. Geen prijzen per Gb en geen meerprijzen wanneer de hoeveelheid data wat stijgt. Cloud2 biedt MKB bedrijven in Nederland begrijpelijke online backup pakketten die ook nog eens gunstig geprijsd zijn. Cloud2 maakt in als enige in Nederland gebruik van verschillende technieken: Iaso, Ahsay, BackupAgent en Crashplan en kan dan ook onafhankelijk adviseren welke techniek het beste bij de klantwensen past.

*

Links:
http://www.cloud2.nl



Razende Robot Reporter