Rochdale


11 mei 2011
Eerste huurders LommerRijk Bomen krijgen de sleutel

Mevrouw Yavuz heeft van Woningstichting Rochdale de sleutel gekregen en opent trots de deur van haar nieuwe woning in het nieuwbouwcomplex LommerRijk Bomen in de Kolenkitbuurt, stadsdeel West.

Ze wordt vergezeld door Alime Kaya, wijkbeheerder van Rochdale in dit nieuwe wooncomplex. Het is in opdracht van Far West gerealiseerd, en bestaat uit zes blokken met koop- en huurwoningen rondom een gesloten binnentuin en een semi-openbaar hof. Twee blokken met sociale huurwoningen zijn nu opgeleverd waarvan de woning van de familie Yavuz een van de eerste is. Woningstichting Rochdale voert het beheer uit van deze woningen.
In totaal komen er in dit complex 157 woningen waarvan 51 sociale huur, 28 vrije sector huur en 78 koopwoningen. LommerRijk Bomen is een (samenwerkings)project van Woningstichting Rochdale en Far West. Voor meer informatie over nog beschikbare vrijesectorhuurwoningen en koopwoningen kijk op www.lommerrijkwonen.nl.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, 06 - 212 58 004 of ndeleeuw@rochdale.nl.
Op vrijdag kunt u terecht bij Tamara Rolman-Aalbersberg, communicatieadviseur, 06 - 221 29462 of
trolman-aalbersberg@rochdale.nl.