Gemeente Barneveld


Meld je aan voor 1e G-sportdag in Barneveld

Zaterdag 11 juni 2011 is er de eerste gemeentelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking. De dag wordt georganiseerd door Stichting G-Sport Barneveld en de gemeente Barneveld en wordt mede mogelijk gemaakt door Mee Veluwe, Lions en Ons Bedrijf. We gaan er een geweldig sportfeest van maken! .

G-sportdag: onder begeleiding verschillende sporten uitproberen Wil je ook graag sporten, maar weet je nog niet welke sport je leuk vindt? Kom dan naar de sportdag op 11 juni. Je kunt er verschillende sporten uitproberen. Tijdens de Sportdag zijn er zes verschillende sporten: tafeltennissen/tennis, judo, basketballen, volleyballen, gymnastiek en jeu de boule. Bij ieder sportonderdeel is ruim begeleiding aanwezig. Tijdens de sportdag zijn er ook drie demonstratiesporten te zien die g-sporters in de gemeente Barneveld in verenigingsverband kunnen doen.

Plaats en tijd G-sportdag
De G-sportdag vindt plaats op het Sportpark Oosterbos (vlak bij het buitenzwembad), aan de Rebellaan in Barneveld. De dag start om 8.30 uur tot 17.00 uur.

Inschrijven
Schrijf je in via de website www.gsportbarneveld.nl . Dit kan tot zaterdag 14 mei 2011.

Meer informatie
Heb je vragen, kijk dan op de website www.gsportbarneveld.nl of bel Cor Terschegget 06-46151460 of Theresa Donkervoort 06-38455554

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl