Gemeente Heeze-Leende

RKSV Heeze gehuldigd

RKSV Heeze

Zondag 8 mei is voetbalvereniging RKSV Heeze in Heeze kampioen geworden in de vierde klasse H van het district Zuid 1. Met 5-2 werd gewonnen van Oirschot Vooruit. Heeze kwam in de eerste helft nog op achterstand, maar wist vlak voor rust de stand gelijk te trekken. In de tweede helft lieten de spelers van coach Ben Lodewijks duidelijk merken wie de terechte kampioen is en stelde orde op zaken. Aanvoerder Roderick de Bruijn, die zijn 250ste wedstrijd in het shirt van RKSV Heeze speelde, scoorde binnen enkele minuten tweemaal en stelde hiermee het kampioenschap veilig. Wethouder Pierre Heunen feliciteerde het team met het behaalde resultaat en overhandigde een envelop met kleine attentie aan aanvoerder Roderick de Bruijn en voorzitter Wim Schilders (foto). Na alle plechtigheden en een rondrit op de platte kar door het dorp kon het feest beginnen, dat nog tot in de late uurtjes is doorgegaan.