Gemeente Aalsmeer

Agentschap Aalsmeer

Officiële opening VVV Agentschap Aalsmeer

Op dinsdag 10 mei werd het VVV Agentschap Aalsmeer feestelijk geopend door wethouder Gertjan van der Hoeven en Eduard Pieter Oud, zakelijk directeur Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB).

Het VVV Agentschap Aalsmeer is als eerste agentschap in Nederland volledig ingericht in de nieuwe huisstijl van VVV Nederland. Deze bestaat uit trendy, nieuwe kleuren en een opvallend en herkenbaar wandmeubel met geïntegreerde informatiezuil. Het interieur is vernieuwend en overzichtelijker dan voorheen. Het Agentschap is gevestigd in Boekhuis Aalsmeer aan de Zijdstraat 12. De eigenaar van Boekhuis, Constantijn Hoffscholte, heeft met veel enthousiasme meegewerkt aan de totstandkoming van het VVV Agentschap. Hij is ervan overtuigd dat dit meerwaarde geeft aan zijn vestiging.

Wethouder Van der Hoeven: "De gemeente Aalsmeer is erg blij dat het VVV Agentschap nu officieel is geopend, vlak voor de start van het toeristenseizoen. We zijn blij met de gekozen
samenwerkingsorganisaties. Zowel met ATCB als met Boekhuis Aalsmeer hebben we professionele en enthousiaste partners gevonden voor een goede informatievoorziening richting toeristen en recreanten." Ook Eduard Pieter Oud is erg blij dat er gekozen is voor een officiële VVV dienstverlening. "Gezien de herkenbaarheid van het VVV merk op de Nederlandse markt is deze samenwerking erg zinvol. ATCB is binnen de Metropool Amsterdam de logische partner en heeft een op maat gemaakte oplossing aangeboden."

Aalsmeer heeft als grote publiekstrekkers de bloemenveiling FloraHolland en de Westeinderplassen. In de nieuwe Metropool campagne van ATCB wordt Aalsmeer gepresenteerd met het karakter `Flower Strip'. De campagne is gericht op internationale bezoekers en heeft onder andere als doel het herhaalbezoek te stimuleren en het toerisme in de regio te spreiden.

Onthulling VVV agentschap

De eigenaar van het Boekhuis Constantijn Hoffscholte, zakelijk directeur ATCB Eduard Pieter Oud en wethouder Gertjan van der Hoeven.

Onthulling VVV agentschap1
Wethouder van der Hoeven, Constantijn Hoffscholte en Eduard Pieter Oud met het VVV agentschap bord.