Watersportverbond - KNWV

Gaastra verbindt naam aan Breskens Sailing

woensdag 11 mei 2011

Het Nederlandse nautisch sportswear merk Gaastra verbindt zijn naam aan het Breskens Sailing Weekend. Dit evenement gaat de komende drie jaar verder onder de naam Gaastra Breskens Sailing. Onlangs zijn de nieuwe naam en het daarbij behorende logo gepresenteerd.

Brenda Verschelling, één van de organisatoren van Gaastra Breskens Sailing is blij met deze sponsorovereenkomst. âGaastra is een ambitieus merk. Nautische passie, kwaliteit zonder concessies en gedrevenheid maken het merk groot. Die uitgangspunten zijn een op een te vertalen naar ons zeilweekend.â

Gaastra Breskens Sailing
Gaastra Breskens Sailing vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 augustus. Het evenement, dat elk jaar groeit, staat inmiddels op de kaart als één van de grootste zeilevenementen van het jaar. Het weekend staat bekend om het gevarieerde programma; niet alleen op het water, maar ook 's avonds aan wal. De Bressiaanse sfeer en gastvrijheid trekt jaarlijks rond de negentig deelnemende schepen.

Open Nederlands Kampioenschap Zeezeilen (IRC)
Tijdens het weekend wordt gevaren voor het Open Nederlands
Kampioenschap Zeezeilen (IRC). Daarnaast is Gaastra Breskens Sailing onderdeel van de Nautor Swan 45 Cup voor Noord Europa. Deze wedstrijd staat open voor alle eigenaren met een Nautor Swan 45. Na de North Sea Regatta en Cowes Week is Breskens het derde evenement voor deze Cup. Verder staat Gaastra Breskens Sailing 2011 open voor inschrijvingen van de First 31.7, Laser SB3, Yngling, sportboten en de Belgische Cruiser Racer klasse.

Ga voor informatie naar: www.breskenssailing.nl