Els Hekstra nieuwe directeur PCOB

Persbericht van PCOB

Het landelijk bestuur van de PCOB heeft besloten mevrouw J.A. (Els) Hekstra per 1 juni 2011 te benoemen als directeur van het landelijk bureau van de PCOB. Het betreft een dienstverband van vier dagen per week.

Els Hekstra (geboren in 1960) woont in Hattem en was acht jaar werkzaam als Algemeen directeur/Voorzitter van de Raad van Bestuur van International Child Support (ICS), een organisatie voor structurele ontwikkelingssamenwerking. In deze periode werd onder andere gezocht naar verdergaande samenwerkings- en (grootschalige) subsidiemogelijkheden. Voorafgaand aan het dienstverband met ICS was zij ruim tien jaar werkzaam voor ZOA-Vluchtelingenzorg, als hoofd van de afdeling fondsenwerving & voorlichting. In haar vrije tijd is mevrouw Hekstra maatschappelijk actief als kerkelijk vrijwilliger.

Hekstra ziet haar dienstverband bij de PCOB als een nieuwe uitdaging: "De PCOB staat op de drempel van allerlei nieuwe ontwikkelingen. Ik zie ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan het uitbouwen en op de kaart zetten van de vereniging. Senioren hebben de toekomst!"

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.pcob.nl



Razende Robot Reporter