Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 11-05-2011

Man in verzekering gesteld na steken vriendin

BREDA: De meldkamer kreeg woensdag om 02.00 uur melding van een man de vertelde dat hij tijdens een ruzie zijn vriendin in haar hand had gestoken. Bij aankomst in de woning in de wijk Heuvelkwartier bleek dat de 38-jarige man zijn vriendin had verwond met een mes. De vrouw, de 31-jarige bewoonster van de woning waar het gebeurde, verklaarde dat ze een discussie had met haar vriend over geld. Ze werd toen uit het niets door hem verwond met het mes. Hierna belde de man direct 112 om een ambulance te laten komen. Van de vrouw is een korte aangifte opgenomen. Ze heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De 38-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats is in verzekering gesteld op het politiebureau.

Verdachte van zware mishandeling aangehouden

BREDA: De politie hield woensdagochtend 35-jarige Bredanaar in zijn woning aan voor betrokkenheid bij zware mishandeling. Op 24 maart j.l. werd rond 21.00 uur een 36-jarige Bredanaar mishandeld door een man aan het Edisonplein. De man verklaarde in zijn aangifte dat hij zijn auto had geparkeerd en niet meer weg kon omdat iemand zijn auto op een plaats had geparkeerd die officieel geen parkeerplaats is. De
bestuurder stond bij de auto en de 36-jarige man vroeg hem zijn auto weg te zetten zodat hij korte tijd later, na een bezoek aan een winkel aan het Edisonplein, zou kunnen vertrekken. Toen de Bredanaar bij zijn auto terugkwam pakte de foutparkeerder een stuk gereedschap en sloeg hem hiermee op het hoofd. De man raakte korte tijd buiten bewustzijn. De gedupeerde bleek bij een bezoek aan het ziekenhuis een
hersenschudding te hebben opgelopen. Ook had hij een hoofdwond. De politie nam aangifte van hem op en startte een onderzoek. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Vrouw beroofd van tas

BREDA: Een 18-jarige Bredase meldde woensdag om 05.20 uur dat ze in de Middellaan beroofd was van haar tas en gaf een signalement van de dader. De vrouw liep vanaf de Middellaan richting de Nieuwe
Dieststraat, toen een man langs rende en haar tas afpakte. De vrouw rende hem achterna richting een parkeerplaats aan de Middellaan en raakte hem vrij snel kwijt. De vrouw belde aan bij een woning in de buurt en de politie werd gealarmeerd. De politie ging in de buurt op zoek naar de dader. Hierbij werd de tas van de vrouw teruggevonden. Van haar is aangifte opgenomen.

Computerapparatuur weg bij inbraak

BAARLE-NASSAU: Woensdagnacht werden bewoners van de Chaamseweg rond
01.30 uur wakker van lawaai. Een getuige keek naar buiten en zag meerdere gemaskerde mannen inbreken in een winkel. Ze laadden goederen in een auto en reden weg in de richting van Tilburg en België. Bij de winkel bleek dat de deur geforceerd was en uit de winkel een hoeveelheid computerapparatuur was weggenomen.
De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde en is een onderzoek begonnen. Een buurtonderzoek maakt hier deel van uit.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 11-05-2011 17:31 | © Regio Midden en West Brabant |