ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Reviewers gezocht voor onderzoeksproject Multitenancy

11 mei 2011 om 16:34

Het ICT Innovatie Platform Productsoftware is onlangs een onderzoeksproject gestart met het ICT Innovatie Platform SaaS over Multitenancy. Partners van het project zijn AFAS, Exact Software en de universiteiten van Utrecht en Groningen.

In het Product-as-a-Service (PaaS)-project wordt onderzoek gedaan naar de consequenties voor organisaties van het grootschalig gebruik van SaaS- en Cloud-applicaties, zowel vanuit technisch als organisatorisch aspect. Voor dit project zoekt men een groep mensen die als reviewers willen meekijken met de opzet en tussenresultaten en feedback willen leveren aan de projectteams. De bedoeling is om twee keer per jaar een reviewbijeenkomst te organiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 14 juni en vindt plaats bij de Universiteit Utrecht.

Software~VOC en SaaS~Cloud Netwerk

Leden van de Software~VOC en het Saas~Cloud Netwerk kunnen zich als reviewer opgeven voor dit onderzoeksproject. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen aan Martijn Kriens (Projectleider PaaS/Platformmanager SaaS). Vermeld bij uw aanmelding dat u lid bent van de Software~VOC of het SaaS Cloud Netwerk van ICT~Office. Maximaal 20 reviewers kunnen deelnemen aan het onderzoeksproject.

Meer informatie over de bijeenkomst van 14 juni vindt u hier.


* Business Stimulering