Politie Kennemerland

Politie zoekt getuigen na verkeersincident

Haarlem, 11-05-2011

Op de kruising van de Zomervaart met de Prins Bernhardlaan ontstond woensdagochtend om 10.20 uur een incident in het verkeer waarvan in eerste instantie niet helemaal duidelijk was wat er nu precies gebeurd is. De melding was dat er een aanrijding met letsel was gebeurd. Ter plekke troffen de agenten een bejaarde man met een invalidenvoertuig, die klaagde over pijn in de nek. De 84-jarige Haarlemmer was overstuur maar kon zich niet precies herinneren wat er nu gebeurd was. De achterzijde van het invalidenvoertuig was beschadigd.
Getuigen hadden gezien dat de bejaarde man was opgejaagd door een auto die erg dicht achter hem reed, bumperkleefde en toeterde. Op een gegeven moment is de auto tegen het invalidenvoertuig aangereden, waarna de bestuurder de man had ingehaald en rechtsaf de Zomervaart ingereden was. Hier is de bestuurder uitgestapt en heeft hij gekeken of er schade aan zijn auto is ontstaan. Vervolgens is de man doorgereden richting de Kruistochtstraat.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder en vraagt mensen die getuige zijn geweest en mogelijk meer informatie hebben over de aanrijding of de bestuurder, contact op te nemen met 0900-8844. De agenten hebben de bejaarde man naar huis gebracht, hij was erg geschrokken.