Gemeente Doetinchem

Beleef het Lookwartier en ervaar dat het Lookwartier bruist!

11 mei 2011

Doetinchem heeft er een nieuwe woonwijk bij: het Lookwartier. Een gevarieerde en bijzondere wijk grenzend aan de binnenstad. Het is hier straks stads wonen en inspirerend vertoeven in het culturele hart van Doetinchem. Het Lookwartier is ook een wijk met allure. Dat geldt niet alleen voor de architectonisch vormgegeven woningen en de aanwezige voorzieningen, maar ook voor de nieuw aangelegde Ruimzichtlaan in de wijk. Dat is niet zomaar een weg. Het is een statige laan.

De wijk is flink in aanbouw. De eerste woningen zijn zelfs al bewoond. Ook de Ruimzichtlaan is zo goed als af. Op zaterdag 21 mei 2011 bruist daarom het Lookwartier. Tussen 13.00 en 16.00 uur vindt er in de wijk een gevarieerd programma plaats. Het bijzondere kunstwerk in parkeergarage Het Loo wordt onthuld door de Gelderse gedeputeerde Annemieke Traag, en de Ruimzichtlaan gaat officieel open.

De gehele middag kunt u de nieuwe wijk beleven. Volg een van de inspirerende workshops of neem een kijkje in de woningen, en geniet vervolgens van een animerende act of een huiskamerconcert.

Houd deze pagina in de gaten. Of kijk voor het complete programma op www.doetinchem.nl/lookwartier.