International Property Services BV kiest Yardi Voyager om zijn vastgoedbeheersystemen te beheren.

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, May 11, 2011 /PRNewswire/ -- Yardi Systems, een toonaangevende ontwikkelaar van software voor beleggingen en vermogens- en vastgoedbeheer, kondigt aan dat International Property Services BV Yardi Voyager(TM) heeft gekozen om zijn vastgoedbeheersystemen te beheren.
IPS is een onafhankelijk vastgoedkantoor dat commercieel vastgoed beheert ter waarde van 1,2 miljard euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in commercieel Nederlands vastgoedbeheer in diverse sectoren, waaronder kantoren en bedrijfseenheden.
Door de combinatie van een sterke jaarlijkse groei en commercieel, technisch en administratief beheer in eigen huis moest IPS op zoek naar een softwareoplossing die niet alleen de operationele eisen zou overstijgen, maar ook ondersteuning biedt aan de groeiende zakelijke ontwikkelingsstrategie.
Voordien gebruikte IPS verschillende systemen en spreadsheets om zijn vastgoed te beheren. Het enkelvoudige, gecentraliseerde en geïntegreerde platform van Voyager gaat daarentegen nu de geconsolideerde vastgoedgegevens van IPS in één veilige database bewaren, die op elk gewenst moment toegang geeft tot cruciale informatie voor het dagelijkse zakelijke beheer. Met de enkelvoudige database en geautomatiseerde toolset van Voyager zorgt IPS ervoor dat de rapporteringsprocedure accuraat, efficiënt en gestroomlijnd verloopt. IPS hoeft voortaan ook minder tijd te besteden aan het maken van spreadsheets en heeft meer tijd om klanten van dienst te zijn.
"Voordien deed het bedrijf een beroep op niet-specifieke systemen en spreadsheets om zicht te krijgen op de informatie die we nodig hadden om onze activiteiten te ontwikkelen", aldus Erik Slettenhaar, eigenaar van International Property Services BV. "Het Voyager-platform voorziet in het fundament waarop de kwaliteit en beschikbaarheid van beheersinformatie kunnen worden verbeterd, waardoor onze diensten aan klanten beter worden en uiteindelijk een startpunt vormen voor de verdere groei en uitbreiding van onze werkzaamheden." "We zijn zeer verheugd IPS als klant te mogen verwelkomen", aldus Richard Gerritsen, regionaal verkoopsdirecteur voor Yardi Systems in Europa. "De efficiëntieverbeteringen en transparantie van het Yardi-platform weerspiegelen hoe Voyager een schaalbaar platform mogelijk maakt voor succesvolle organisaties die zich ontwikkelen naar een volgend niveau."
Over IPS
De property managers van IPS hebben jarenlange ervaring met het beheren van Nederlands commercieel vastgoed. Van grote institutionele beleggers tot particuliere eigenaren, onze cliënten kunnen rekenen op de dienstverlening van IPS. Naast onze gebruikelijke dienstverlening, property management, asset management en financieel management, kunnen wij ook aan specifieke eisen van onze opdrachtgevers voldoen met onze 'op maat gemaakte' dienstverlening. IPS is geheel onafhankelijk en niet gerelateerd aan banken of aan makelaars.
IPS Uniek: IPS beschouwt vastgoed alsof het zijn eigen bezit is. Deze houding is uniek in de markt en wordt bijzonder gewaardeerd door onze huidige opdrachtgevers. Op basis van de nieuwste vastgoedbeheersoftware werkt IPS volledig webgebaseerd. Onze opdrachtgevers kunnen overal en altijd inzicht in hun portefeuille krijgen. Zo optimaliseren we niet alleen de behoeftes van onze opdrachtgevers, maar ook die van onze huurders.
IPS Nu: Op dit moment heeft IPS voor circa EUR 1,2 miljard aan Nederlands commercieel en industrieel vastgoed onder beheer. Voor 800 miljoen euro van dit bedrag verzorgt IPS tevens het property management. Onze portefeuille beheren wij met een team van 18 professionals. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.internationalpropertyservices.nl.
Over Yardi
Yardi Systems legt zich al meer dan 28 jaar toe op het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van software voor investeringsbeheer van onroerend goed en vastgoedbeheer. Het Yardi Voyager(TM)-systeem vormt het meest complete beheerplatform voor onroerend goed op de huidige markt. Yardi levert aan cliënten over de gehele wereld vanuit kantoren in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. Meer informatie over de producten en diensten van Yardi is te vinden op http://www.yardi.com.

Contactpersoon voor de pers:
Martin Gedny - European Marketing Manager
Yardi Systems Limited
+44(0)1908-308400
Martin.gedny@yardi.com

Yardi Systems

CONTACT: .