Tuinkas voor de Hersenstichting


Vermeulen Groessen participeert in Rob’s Grote Tuinverbouwing

EMMELOORD, 20110504 -- Met veel plezier heeft Vermeulen Groessen antwoord gegeven op het beschikbaar stellen van een tuinkas voor de Hersenstichting in Emmeloord. Komende zaterdag 14 mei is de realisatie daarvan te zien als onderdeel van het SBS-programma Rob’s Grote Tuinverbouwing, dat tussen 17.00 en 18.00 uur wordt uitgezonden.

Een op de vier mensen krijgt in zijn leven te maken met een hersenaandoening. De Hersenstichting heeft zich ten doel gesteld hersenaandoeningen te voorkomen en te genezen, maar vooral bijdragen te leveren aan het leiden van een zo volwaardig mogelijk leven voor degenen die met hersenletsel te maken hebben. Onderdeel daarvan is de realisatie van een gespecialiseerd activiteitencentrum in Emmeloord. "In Emmeloord heeft onlangs het Activiteitencentrum van de Hersenstichting een volledig nieuw pand betrokken. De tuin echter was nog niet ingericht en de middelen om deze tuin geschikt te maken voor de patiënten en gebruikers ontbrak. Rob's Grote Tuinverbouwing heeft daar zijn schouders onder gezet en wij zijn er trots op om een aandeel in de inrichting van deze tuin te hebben mogen aanbieden." vertelt Wilfred Vermeulen van Vermeulen Groessen.

De tuinkas van ruim 11 m2 is natuurlijk voorzien van een dubbele deur omdat deze rolstoeltoegankelijk moet zijn en is gemaakt van degelijke robuuste materialen, omdat deze tuinkas tegen een stootje moet kunnen. "Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Veel van onze tuinkassen worden daarom gebouwd van gebruikte materialen. Zo gaan we eigenlijk met praktisch ons hele assortiment om. Want ook onze carports, veranda's en tuinhout kennen door de kwaliteit van de materialen een lange levensduur, waardoor de maar iets hogere prijs zich al snel terugbetaalt," ligt Vermeulen verder toe. "Wij hopen en verwachten, dat de gebruikers van de kas bij het Activiteitencentrum van de Hersenstichting veel plezier beleven aan onze tuinkas."





Ingezonden persbericht