Ingezonden persbericht


(cid:image003.jpg@01CC0FF1.BCC25890)

Cisco kiest Check Twice als pr-bureau voor de Benelux


· Cisco consolideert pr-activiteiten in Benelux.
· Check Twice is samenwerkingsverband van MCS (Nederland) en Quadrant Communications (België).

Hoofddorp/Gent, 11 mei 2011 - Cisco heeft na een uitvoerige selectieprocedure Check Twice gekozen als pr- en communicatiepartner voor de Benelux, met ingang van 1 mei 2011. Check Twice is een samenwerkingsverband tussen het Nederlandse MCS (Monogram Communication Strategies) uit Hoofddorp en het Belgische Quadrant Communications uit Gent. Quadrant Communications was al sinds begin 2001 het pr-bureau van Cisco voor België en Luxemburg. Cisco gaat samenwerken met Check Twice om de pr-activiteiten voor de Benelux te stroomlijnen en onder te brengen bij één organisatie. Joke van Look, Marketing Directeur Cisco Nederland, zegt: "Cisco richt zich op drie architecturen: borderless networks, samenwerking (collaboration) en datacenter/virtualisatie en cloud computing. Om de communicatie en persvoorlichting rondom deze focusgebieden beter te stroomlijnen in de Benelux, hebben we besloten om één pr-organisatie te kiezen voor dit deel van Cisco's Noord-regio. Check Twice heeft tijdens de selectieprocedure aangetoond dat het met de gecombineerde ervaring van twee uitstekende pr-bureaus uit Nederland en België precies biedt wat wij zoeken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze activiteiten optimaal zijn afgestemd op de behoeften van de lokale media in elk land, terwijl we toch één aanspreekpunt hebben."

Volgens Frank Van den Bossche, directeur van Check Twice, toont de keuze van Cisco dat de combinatie van MCS en Quadrant Communications een interessante kan zijn: "Vele van onze internationale klanten hebben een Benelux-structuur en vinden bij ons beslist de beste formule om samen te werken."

Over Check Twice
Check Twice is een Benelux-samenwerkingsverband van de bekende pr-bureaus MCS (Monogram Communication Strategies) in Nederland en Quadrant Communications in België. Dankzij deze combinatie biedt Check Twice het meest ervaren pr-team in de Benelux, bestaande uit meer dan 20 specialisten in pr, communicatie en social media. Check Twice biedt full service pr-diensten, afgestemd op de behoeften van klanten en media. Tot de klanten van Check Twice behoren onder andere Cisco, Cegeka en PayFair. Kijk voor meer informatie op www.checktwice.nl.



Ingezonden persbericht