Ingezonden persbericht


Onderwerp: Persbericht Dromenjager: Babette van Veen opent eerste Woezel en Pip hondenwasstraat

Babette van Veen opent eerste Woezel en Pip hondenwasstraat

Op woensdagmiddag 11 mei heeft Babette van Veen de eerste Woezel en Pip hondenwasstraat geopend in Dierenspeciaalzaak Avonturia De Vogelkelder in Den Haag. Dit deed ze samen met hond DJ, de Briard van Guusje Nederhorst waarop het karakter Woezel is geïnspireerd.

Onder aanmoediging van vele kinderen en andere honden, werd hond DJ door Babette van Veen gewassen in de hondenwasstraat. Vervolgens mochten bezoekers met hond ook gratis de hondenwasstraat gebruiken, terwijl er voor de kinderen een meet and greet geregeld was met Woezel en Pip.

Het grote voordeel van de Woezel en Pip Dogwash is dat het wassen van de hond niet meer thuis in de badkuip of in de tuin hoeft te gebeuren. Daarnaast verbruikt een consument gemiddeld 200 liter water bij het thuis wassen van de hond. Dat is verleden tijd door de komst van de hondenwasstraat. Het watergebruik ligt veel lager, gemiddeld namelijk 30 liter. De bakken waarin de hond staat zijn bovendien afgestemd op hun comfort en de hoogwaardige hondenshampoo zorgt ervoor dat de hond om de twee weken probleemloos gewassen kan worden.

De consument steunt door gebruik van de Woezel en Pip hondenwasstraat ook nog een goed doel: bij elke wasbeurt gaat er een deel van de opbrengst naar de Guusje Nederhorst Foundation, een organisatie die zich inzet voor de 'vergeten kinderen van Nederland'. www.guusjenederhorstfoundation.nl


---

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht