Ingezonden persbericht

Persbericht naar aanleiding van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Roto Smeets Group NV, gehouden op 11 mei 2011

Naar aanleiding van de gisteren gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Roto Smeets Group NV (RSG) bericht RSG het volgende:

In de vergadering zijn de volgende besluiten genomen:

* De jaarrekening 2010 is vastgesteld;
* Bij de bespreking van het agendapunt met betrekking tot het verlenen van decharge aan de Raad van Bestuur heeft de voorzitter aangegeven dat in de beëindigingovereenkomst, die is opgesteld in het kader van het vervroegd uittreden van de heer Caris, hem finale kwijting is verleend. Aangezien het onthouden van decharge dus een werking heeft die zich beperkt tot het overgebleven lid van de Raad van Bestuur, de heer van de Heijden - voor wiens ontslag er op 25 mei een BAVA zal plaatsvinden - is besloten de stemming van dit punt uit te stellen tot een volgende (Buitengewone) Algemene Vergadering van Aandeelhouders;
* Drs J.H.M. Rijper, Directeur van Wagram Equity Partners, is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen;
* Het aangepaste remuneratiebeleid is goedgekeurd;
* De Raad van Bestuur is conform voorstellen tot 31 december 2012 gemachtigd na goedkeuring van de Raad van Commissarissen tot uitgifte van aandelen, het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen en beperking of uitsluiting van voorkeursrecht. Tevens is de Raad van Bestuur gemachtigd voor de duur van 18 maanden tot verkrijging door de vennootschap van eigen aandelen of certificaten daarvan.

Deventer, 11 mei 2011

Roto Smeets Group NV
Raad van Bestuur

Profiel
Roto Smeets Group NV - opgenomen in de notering van NYSE Euronext. Roto Smeets Group is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines:
Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.