Netive lanceert ‘AskNétive’ Vendor Management Resource Center


Delft, 20110511 -- Netive VMS BV, e-HRM specialist en Nederlands’ enige onafhankelijke aanbieder van SaaS vendor management solutions voor de Nederlandse flexibele arbeidsmarkt, heeft vandaag hun VMS resource center ‘AskNetive’ gelanceerd op www.asknetive.nl. Ten behoeve van de lancering van AskNetive, heeft Netive vier gratis te downloaden white papers gepubliceerd als introductie van VMS voor Finance, IT, Inkoop (Procurement) en HR managers op www.asknetive.nl/vms-white-papers.

Het AskNetive resource center is een blog waarin IT, HR, Inkoop (Procurement) en Finance managers nuttige informatie kunnen vinden over de belangrijkste uitdagingen bij het selecteren van vendor management oplossingen voor de inkoop en inleen van flexibele arbeid zoals uitzendkrachten, detacheringskrachten en ZZP-ers.

De blog bevat bijvoorbeeld informatie over naleving (compliance) van de Nederlanse wet- en regelgeving, ICT integratie, kostenbesparingen, effectieve rapportage, industrie trends, rapporten alsmede informatie over de Netive VMS en e-HRM oplossingen.

Patrick Tiessen, oprichter van Netive zegt: “In het vierde kwartaal van 2010, waren meer dan 682,000 flexwerkers in Nederland en dit cijfer zal blijven stijgen. Effectief vendor management kan bedrijven en organisaties helpen bij het realiseren van kostenbesparingen die kunnen oplopen tot wel 30%. Maar het verkrijgen van inzicht in het flexproces kan ingewikkeld zijn. Wij willen de markt zo goed mogelijk informeren over de kansen die er zijn. Dit is de reden dat wij ons VMS resource center hebben gelanceerd.”

Opdrachtgevers van Netive VMS BV zijn o.a. het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Gemeente Emmen, Gemeente Eindhoven, Regio West Brabant (26 Gemeenten), Grontmij, Movares, DHV, HVL, Croon en meer.

Netive VMS B.V.