Cursus Energie besparen n(U)!?


Concrete handvatten voor energie besparen met gemak en rendement

Bodegraven, 20110511 -- In aanvulling op de introductiecursus en de vervolgcursussen Meer met Minder, heeft DWA een praktijkgerichte vervolgcursus specifiek voor installatiebedrijven ontwikkeld. Deze cursus leert deelnemers van installatiebedrijven kansen voor energiebesparing in bestaande woningen te herkennen en verzilveren.

In de praktijk blijkt het in eerste instantie vaak lastig om te komen tot een compleet Meer met Minder-traject. Dit terwijl de kansen voor energiebesparing letterlijk voor het oprapen liggen. In deze cursus leren deelnemers door een professionele aanpak deze kansen te verzilveren.

De cursisten krijgen inzicht in de theorie, praktijk, recente technieken en relevante ontwikkelingen. Discussies en praktijkopdrachten zorgen voor een interactieve setting. Concrete praktijkvoorbeelden en lessons learned inspireren om direct aan de slag te gaan.

Deze eendaagse cursus is bedoeld voor managers, projectleiders en leidinggevende monteurs van installatiebedrijven. Bij voldoende aanmeldingen vindt de cursus elke vier weken plaats. Voor de open inschrijving wordt op basis van inschrijvingen de meest centrale cursuslocatie bepaald. De cursus wordt ook incompany aangeboden.

Meer informatie
GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.cursusloket.nl.

Voor meer informatie en het aanvragen van een incompanycursus kunt u contact opnemen met Jan Cromwijk, cromwijk@dwa.nl, 088 - 163 53 72.