Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 6 mei 2011

Starwood Hotels Nederland rent mee in het Wheel of Energy

Starwood Hotels & Resorts Nederland rent met meer dan 92 werknemers mee voor het goede doel in het Wheel of Energy. Dit gebeurt op woensdag 11 mei tot en met donderdag 12 mei. Doormiddel van shifts wordt het "Wheel" gedurende 24 uur draaiende gehouden.

Deze sportieve aangelegenheid gaat van start na een spectaculaire percussie openingsact. Tijdens deze 24 uur wordt er muziek gedraaid en staat er een "refreshment center" waar de lopers zich kunnen opfrissen. Ook wordt er 24 uur lang gezorgd voor eten en drinken door het team van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel.

Naast actieve deelname aan dit goede doel is het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center een jaar lang sponsor van Wheel of Energy365. Iedereen die participeert aan het Wheel of Energy mag gratis gebruik maken van de douche facilitieiten van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel.

Het Wheel of Energy staat sinds oktober 2010 een jaar lang op het Jan Dellaert Plein, direct voor de hoofdingang van Schiphol Plaza. Initiatiefnemer Richard Bottram hoopt hiermee veel steun en sponsoren te behalen die mee willen werken aan een betere toekomst waarin kanker niet langer een hoofdrol speelt. Bijdragen aan dit goede doel kan door mee te lopen in het Wheel of Energy, het doneren van een geld bedrag, het kopen van je eigen WoE-Gadget of door het tekenen van de Wereld Kanker petitie op de website van Wheel of Energy365.

Via een Live Webcam is er mee te kijken vanaf het dak van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel naar het Wheel of Energy. Op Facebook zijn dagelijks nieuwe updates en inspirerende foto's te vinden.


---