Ingezonden persbericht


Opening Klipkids door Wethouder Siljee

Op woensdag 11 mei om 15.30 uur opent Menno Siljee, Wethouder Jeugd en Onderwijs, de BSO klipkids aan de Prof Kamerlingh Onneslaan 82 in Schiedam Oost. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Goede kinderopvang is van levensbelang voor de economie. Ouders kunnen alleen werken met goede en voldoende kinderopvang. Komkids is daarin een betrouwbare partner gebleken voor veel ouders. Buitenschoolse opvang Klipkids is een welkome aanvulling op het bestaande aanbod in Schiedam Oost. Het pand aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan stond leeg nadat er enige tijd geleden een fietsenzaak was gestopt. Voor bewoners van de wijk is het fijn dat de buitenschoolse opvang Klipkids nu dicht bij de school en midden in de wijk is gevestigd.

De gemeente Schiedam is blij met de komst van Komkids als maatschappelijk ondernemer in Oost. De gemeente Schiedam stimuleert de wijkeconomie in Oost. Dat doet zij onder andere door subsidie aan ondernemers te verstrekken voor de verbouwing van hun pand. In het kader van het stimuleren van de wijkeconomie is er subsidie vanuit het Rijk beschikbaar gesteld voor Oost, om de sociaal economische situatie in Oost (naast de binnenstad en Nieuwland) te verbeteren.

Noot voor de redactie (