Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VVD Café De Toekomst van Vathorst

11 mei 2011 om 20:00 in De Kamers

De VVD Amersfoort organiseert regelmatig bijeenkomsten onder de naam VVD Café. Elke keer neemt de partij een ander thema onder de loep. Op 11 mei staat de Toekomst van Vathorst centraal. Vanaf 20.00 uur zal een deskundig panel in De Kamers onder leiding van Rick van Erp (voorzitter van VVD Amerfoort) ingaan om de recente berichten in de pers dat vinexwijken, zoals Vathorst de ghetto's van de toekomst zijn.

Aan het rondetafelgesprek kan het publiek natuurlijk kan deelnemen. Aan de tafel zullen plaatsnemen: Gert Boeve (namens het CDA wethouder Economie & Wonen, Zorg & Welzijn, Amersfoort Vernieuwt en Vathorst), Hans Buijtelaar (namens de VVD wethouder Financiën & Belastingen, Mobiliteit en Sport), Aizo Krikke (mede-Initiatiefnemer van de Gelukkigste Wijk en voorzitter van de Stichting Vathorst Now), Bert van der Werff (VVD raadslid), Giel van der Vlies (Ontwikkelingsbedrijf Vathorst) en Frits Spangenberg (macro socioloog en oprichter van Motivaction).

Na afloop (rond 22.00) is er tijd om met elkaar onder het genot van een goed glas met elkaar na te praten. We zien u graag op 11 mei in de Kamers aan de Weeperberg 1 in Vathorst! Wellicht ten overvloede: de avond is ook toegankelijk voor niet VVD-leden.