Gemeente Echt-Susteren


Uitnodiging Oprichtingsvergadering afdeling Echt-Susteren van VVN

De vereniging Veilig Verkeer Nederland streeft er naar in elke gemeente of regio een VVN-afdeling te hebben. Deze afdeling draagt via de inzet van vrijwilligers bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid in de gemeenschap. In de gemeente Echt-Susteren is met ingang van 1 april nu ook een VVN-afdeling.

Â

Het oprichtingscomité, bestaande uit dhr J. Joosen, dhr. R. Beunen en dhr. R. Housmans, heeft het nodige voorwerk verricht, waardoor het mogelijk is om aan de slag te gaan. De eerste belangrijke stap is: het kiezen van het bestuur van de nieuwe VVN-afdeling. Dat gaat gebeuren op 12 mei om 19.30 uur a.s. in de Vergaderzaal van Bioscoop Royal, Peyerstraat 47 te Echt.

Uitnodiging

Wij nodigen iedereen graag uit tot het bijwonen van de oprichtingsvergadering van de nieuwe afdeling Echt-Susteren van VVN. In deze vergadering wordt ook het voorlopige beleidsplan van de afdeling gepresenteerd en er wordt iets verteld over het provinciaal veiligheidsbeleid.

Â

Wij hopen U mede namens de initiatiefnemers van het oprichtingscomité op 12 mei te mogen begroeten.

Â

Â

Agenda

Opening om 19.30 uur door de heer Verheggen, voorzitter van het District Limburg van Veilig Verkeer Nederland.

Voorlezen van het oprichtingsbesluit door het landelijk bestuur van VVN van de afdeling Echt-Susteren.

Presentatie van het veiligheidsbeleidsplan âMaak van NUL een PUNTâ door een vertegenwoordiger van het Regionaal Veiligheidsorgaan Limburg.

Presentatie van het voorlopige beleidsplan van de afdeling Echt-Susteren door het oprichtingscomité.

Verkiezing bestuur (alleen leden van VVN zijn stemgerechtigd).

Sluiting (om ongeveer 21.00 uur)

Â

Â

Â