Ecorys


Is uw bedrijventerrein nog vitaal?

12 mei 2011 - Welke kenmerken maken een bedrijventerrein verouderd en wat zijn de kwaliteiten van uw bestaande terreinen? In hoeverre kan uw terrein over een aantal jaar nog functioneren en voor welke bedrijven? En wat zou er op een bedrijventerrein moeten worden aangepakt? Gemeenten en ondernemers verschillen hierover vaak van mening, maar het is tegelijk niet helder waar de knelpunten precies zitten. De Vitaliteitsscan biedt hulp.

De Ecorys Vitaliteitsscan geeft snel inzicht in belangrijkste knelpunten volgens de gemeente en ondernemers. Door te zoeken naar gezamenlijke knelpunten kan de herstructurering beter en gerichter op gang worden geholpen. De Ecorys Vitaliteitsscan biedt zo inzicht en handvatten voor de verdere ontwikkeling van het terrein.

Gratis voorproefje
U kunt de gratis scan invullen en dan ontvangt u van ons een factsheet met de belangrijkste resultaten. Alleen voor het uitvoeren van een uitgebreide scan, inclusief factsheet en informerend gesprek rekenen we een klein bedrag. Indien u meerdere terreinen wilt laten scannen, is korting mogelijk.

Meer weten? Kijk op de website van de Ecorys Vitaliteitsscan!