VU medisch centrum

Toekomst van de Reumatologie / Future of Rheumatology

13 mei 2011 | Symposium

Prof. dr. B.A.C. (Ben) Dijkmans houdt op 13 mei zijn afscheidsrede als hoofd van de afdeling reumatologie VUmc. In de afgelopen 15 jaar is de afdeling reumatologie van het VUmc onder zijn leiding gegroeid van een klein polikliniekje tot een bloeiende en grote reumatologie afdeling met enige tientallen medewerkers.

Voor de afscheidsrede organiseert de afdeling reumatologie in de Amstelzaal van VUmc een symposium met een gevarieerd programma. Het symposium gaat vooral over heden en toekomst.

In de ochtend presenteren vier jonge onderzoekers uit de driehoek VUmc, Reade en Sanquin, alsmede uit het STRO-gebied, hun resultaten uit het heden, die in potentie de zorg van de toekomst kunnen veranderen.

In de middag ligt de nadruk vooral op de toekomst, met 4 internationaal vermaarde sprekers, die allen de afgelopen jaren intensief met Ben hebben samengewerkt: zij hebben de uitdaging aangenomen om de toekomst te voorspellen met betrekking tot belangrijke onderwerpen voor reumatologen, zoals zorg, onderzoek en onderwijs.

U kunt zich hier inschrijven voor het congres.
Datum : 13 mei 2011
Tijd : 10:30 tot 15:45
Locatie : Amstelzaal, VU medisch centrum, Amsterdam Kosten : gratis
Contactpersoon : Patricia de Waal
Telefoon : 020 4448444

downloads


* 2011-05-13 Toekomst van de reumatologie (PDF bestand - 2.12 megabytes)

Zie het origineel