Hoefnet

Nieuws

Slabroekse Paardendagen klaar voor de kick off

02-05-2011

Op vrijdag 13 mei is de kick off van de driedaagse menwedstrijd in Uden, de Slabroekse paardendagen. Het bestuur is volop bezig met de laatste voorbereidingen en de laatste puntjes worden op de i gezet.

Op vrijdagmiddag 13 mei start om 14.00 de dressuur voor de klasse 4 rijders en voor enkel-en tweespan paard klasse 3. Op zaterdag 14 mei is het de beurt aan de 1-2-3 rijders om hun beste beentje voor te zetten in de dressuur en de vaardigheid. De klasse 4 start dan om 10.00 met de marathon.
Op zaterdagavond is de traditionele feestavond, voorafgegaan door een BBQ. Op zondag 14 mei kunnen de 1-2-3 rijders hun kunnen tonen in de 6 hindernissen ontworpen door parcoursbouwers Jeroen Houterman en Rinie van de Burgt, die er met medewerking van de vele leden van de Udense Menvereniging mooie hindernissen hebben neergezet. Op zondag starten de klasse 4 rijders in de vaardigheid in volgorde van het klassement na de eerste 2 onderdelen. Dus spanning ten top om goed te presteren. Naast de menwedstrijden die drie dagen in beslag nemen, wordt er op zaterdag en zondag ook een grote springwedstrijd gehouden. Met 600 combinaties aan de start waaronder 50 veteranen belooft dit een waar spektakel te worden.

Meer info op: www.Slabroeksepaardendagen.nl

Bekijk onderstaand de prachtige hindernistekeningen: