Deelgemeente Charlois Rotterdam

Welkom bij Watch Out Charlois!

Vrijdag 13 mei tussen 13.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij Watch Out Charlois in Zuidwijk.

In het kader van de Europa Kijkdagen houdt Watch Out op 13 mei een open dag. Op deze dag kunt u kennismaken met Watch Out en mogelijk een ronde meelopen met deze toezichthouders in opleiding.

Watch Out surveilleert in verschillende wijken in Rotterdam, waaronder Zuidwijk, Pendrecht en Oud Charlois in Rotterdam-Charlois. Ruim 30 jongeren zonder werk of opleiding krijgen bij Watch Out de kans om een opleiding te volgen, tegelijk werkervaring op te doen en aansluitend werk te vinden in de beveiliging. Ga mee op pad met de surveillanten en zie welke bijdrage ze leveren aan een veilige en schone buurt.

Nieuwe job?

Watch Out zoekt ook deelnemers uit Rotterdam-Charlois die interesse hebben in een nieuwe job als beveiliger in Rotterdam. Op de open dag kan je je inschrijven voor deze unieke kans!

Bezoek dus op vrijdag 13 mei tussen 13.00 en 17.00 uur de vestiging van Watch Out aan de Ilpenstein 68 (achter Slinge Kruidvat).