Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 13-05-2011

Politie waarschuwt voor aangeboden diensten

ROOSENDAAL - De politie waarschuwt ondernemers niet in te gaan op aangeboden diensten van een groep Ieren/Engelsen. Deze groep biedt tegen 'hoge' betaling illegaal hun diensten aan. Afgelopen tijd was de groep actief op het bedrijventerrein aan de Borchwerf . De diensten bestaan klusjes, zoals bijvoorbeeld het opknappen van belijningen, waar hoge geldbedragen voor gevraagd worden. De groep werkt doorgaans zonder vergunning.

Zes gewonden bij verkeersongeval

MOERDIJK - Bij een verkeersongeval op de Zuidelijke Randweg, waarbij twee personenauto's betrokken waren, raakten zes inzittenden gewond. Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht, bestuurster van één van de
voertuigen, is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. De overigen zijn ter plaatse aan hun verwondingen geholpen en verwezen naar hun huisarts.

Even voor 07.00 uur reed de 31-jarige Rotterdammer met zijn auto met daarin drie inzittenden over de Zuidelijke Randweg richting de Orionweg. Vanuit de richting van de Orionweg naderde hem een
personenauto die bestuurd werd door een 42-jarige vrouw uit Dordrecht. Bij haar in de auto zat één inzittende. Op het kruisingsvlak verleende zij geen voorrang.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 13-05-2011 15:07 | © Regio Midden en West Brabant |