Prinses Irene spreker op congres 'Samen genezen - Duurzaam beter'

Persbericht van ABB

Prinses Irene spreker op congres 'Samen genezen - Duurzaam beter', 13 mei a.s.

Op vrijdag 13 mei 2011 vindt in Congrescentrum '1931', Brabanthallen, 's-Hertogenbosch het congres 'Samen Genezen' plaats. Het is het derde congres wat in deze reeks wordt gehouden, de ondertitel is dit keer 'Duurzaam Beter'. Het congres is er voor iedereen die geïnteresseerd is in een goede en duurzame gezondheid. Eén van de bijzondere sprekers is H.K.H. Prinses Irene.

Staandebeens wat eten en haastje-repje naar het volgende onderdeel in je overvolle agenda. Ondertussen vinden er per seconde in elke lichaamcel ongeveer 100.000 chemische reacties plaats: opbouw/afbraak, reparatie/herstel, opruiming en uitscheiding, uitwisseling, aansturing en besturing. Als het eerste geen gewoonte wordt, zal een gezond persoon het laatste probleemloos 'managen'. Net als een speelgoedtuimelaar is zo iemand altijd in staat om snel weer in balans te komen.

Al gebeurt het onbewust: een gezond mens stuurt zijn lichaamsprocessen goed aan en reguleert ook! Maar bij de minder gezonde mens lukt dit niet meer of onvoldoende, waardoor er chronische klachten ontstaan. Om meer te weten te komen hoe die klachten verholpen en voorkomen kunnen worden vindt dit congres plaats.

Naar de stellige overtuiging van de ABB artsenvereniging kunnen onderzoek en behandeling op basis van deze vaak oeroude principes een belangrijke bijdrage leveren aan duurzame oplossingen voor soms onbegrepen chronische klachten en aandoeningen die het menselijk welzijn in toenemende mate bedreigen. Chronische klachten en aandoeningen hangen vaak samen met de leefstijl én de omgevingsfactoren van een individu. ABB-artsen benadrukken graag het belangrijke kenmerk dat ze delen met reguliere artsen: ze willen mensen beter maken en gezond houden. Dit kenmerk is voor hen een reden om te streven naar samenwerking.

Sprekers uit binnen- en buitenland
Gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland - waaronder Prinses Irene - gaan in op de leidende uitgangspunten binnen de Biofysische Geneeskunde en Bio-informatietherapie, namelijk het zelfregulerend en herstellend vermogen van het lichaam; de wetenschap dat alle processen in en tussen organismen met elkaar samenhangen en daaruit voortvloeiend de verbondenheid van de mens met zijn medemens en de natuur. Zo wordt het steeds duidelijker dat de vitaliteit van de gehele mens wordt bepaald door interactie met de omgeving (het veld) waarin hij functioneert. Onderzoek en behandeling zijn dan ook gericht op versterking en herstel van de energiestofwisseling en het belangrijkste principe van de kwantumfysica: de informatie-uitwisseling binnen en tussen organismen. Duurzame gezondheid, vitaliteit, zelfmanagement en soepele aanpassing binnen een snel veranderend leefmilieu zijn daarbij sleutelwoorden.

Meer lezen en inschrijven: www.samen-genezen.nl. U kunt ons volgen op Twitter (HASHTAG)SG11.
Of kijk hier naar onze videoboodschap
(http://www.youtube.com/watch?v=VsmQbflE00I)

Links:
http://www.samen-genezen.nl
Organisatie info:

ABB



Razende Robot Reporter