Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 2 mei 2011

Q-music start exclusief hotel

Stel je eens voor. Een luxe 5 sterren hotel met optredens van artiesten als Bløf, Alain Clark, Racoon en Milow. Q-DJ's die je 24/7 in de watten leggen en ontbijt op bed brengen. Uitgebreid dineren en drankjes nuttigen in de hotelbar. Roel van Velzen, Jim Bakkum en Ben Saunders die langskomen in de studio. Van 13 tot en met 20 mei tovert Q-music -in samenwerking met NH Hoteles- het 5 sterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam om tot het Q-hotel.

Vrijdag 13 mei wordt het Q-hotel feestelijk geopend voor alle Q-gasten met een showcase van Bløf. De rest van de week treden er elke dag diverse artiesten op. De DJ's zullen naast hun werk als kamermeisje, barman of chef-kok, gewoon hun programma's presenteren op Q-music. Voor de gelegenheid staat de studio in de hotelbar van Q-hotel, waar iedereen de uitzendingen live kan komen bekijken en er gelegenheid is tot een drankje aan de bar. De ingang van het Q-hotel is te vinden aan de Damzijde, links van de centrale ingang.

Vanaf vandaag kunnen Q-luisteraars zich via de site q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve kamer in het Q-hotel. De luisteraar verblijft zeker één dag in het hotel, maar het verblijf kan zomaar verlengd worden. In de week van 13 tot en met 20 mei spelen de DJ's op Q-music elk uur een spel waarbij de luisteraar thuis of op het werk het opneemt tegen een gast in het hotel. Degene die wint, mag in het Q-hotel (ver)blijven.

Q-hotel vindt plaats in het NH Grand Hotel Krasnapolsky en is powered by NH Hoteles

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel, via de Q-app en via www.q-music.nl.

VOOR MEER INFORMATIE: PERS&PR Q-MUSIC



Ingezonden persbericht