Ingezonden persbericht


Prince op North Sea Jazz

Als je naar het North Sea Jazz Festival wilt inclusief een concert van Prince, heb je het volgende nodig:


1) een reguliere North Sea Jazz Kaart (dagkaart, 3-dagenkaart of all-in kaart)
2) een Prince plus kaart

Wil je alleen naar het concert, dan kan er een apart, los Prince kaartje gekocht worden.

Alle kaarten gaan op vrijdag 13 november om 10.00 uur in de verkoop via www.ticketservice.nl. Koop niet eerder via malafide ticketbureaus. Weet waar je koopt! North Sea Jazz heeft dit jaar een heuse Koning van de Nacht. Niemand minder dan megaster Prince zal op 8, 9 én 10 juli na het reguliere programma de kleine uurtjes in de Maas vullen. Behalve als plusconcert kaarten in combinatie met een festivalkaart, zijn er voor alle avonden ook losse Prince kaarten te koop. Let op dit plusconcert valt buiten de All-in kaart. De kaartverkoop voor deze concerten start vrijdag 13 mei om 10.00 uur. Vanwege de concerten van Prince zijn ook de aanvangstijden van het Maas programma vervroegd.

Afgelopen november speelde Prince voor het eerst in acht jaar weer in Nederland. Hij deed toen het Arnhemse GelreDome aan; een concert waar de recensies over jubelden. Op North Sea Jazz brengt de muzikant uit Minneapolis op elk van de drie avonden een ander programma, waarbij zijn vele hits natuurlijk niet zullen ontbreken. En wie weet zit er links en rechts nog wel een spannende samenwerking in. Immers, op alle dagen van het festival spelen acts waarmee de zanger/gitarist in het verleden werkte. Denk daarbij aan Janelle Monáe, Larry Graham, Chaka Khan, Bootsy Collins, Raphael Saadiq, Mavis Staples, Esperanza Spalding, Candy Dulfer... Enfin, genoeg mogelijkheden voor een aantal fijne jams.

"Mijn name is Prince, and I am funky", zong de meester ooit. Het publiek van North Sea Jazz is alvast gewaarschuwd: dat worden onvergetelijke avonden met vast unieke ontmoetingen!

Copyright © 2011 North Sea Jazz, Alle rechten voorbehouden.