Sportfondsen Nederland NV

Vanessa Neijzing wint finale en is Zwemonderwijzer van het jaar

Zwemonderwijzer van het jaar

Tijdens de Week van het Zwemonderwijs is Vanessa Neijzing verkozen tot `Zwemonderwijzer van het jaar. De Sportfondsen Groep feliciteert Vanessa van harte met deze titel. Vanessa is zwemonderwijzer bij zwembad de Watering van de Stichting Zwembaden Zaanstad. Zij mag zich een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen.

De kandidaten voor de verkiezing `Zwemonderwijzer van het jaar 2011 konden zichzelf aanmelden of worden aangemeld door een collega. Uit de vele reacties waren een drietal kandidaten geselecteerd die op maandag 9 mei in de finale mochten uitmaken wie zich Zwemonderwijzer van het jaar mocht noemen. Uiteindelijk werd Vanessa de winnaar van de finale. Marco Kuijpers van Sportfondsen Lansingerland B. V. en Baukelien Kuiper van Stichting zwembad de Waterwyck uit Steenwijk, waren de finalisten die net naast de titel grepen. Ellen van der Meulen van Sportcentrum de Veur en Sylvia Katwijk van SportPlaza Mercator haalden op het nippertje de finale niet en kregen een certificaat en een eervolle vermelding. Van de top-5 van Nederland zijn maar liefst vier medewerkers werkzaam bij een zwembad aangesloten bij de Sportfondsen Groep. Een waardering voor de kwaliteitsnormen die Sportfondsen hanteert voor haar personeel en zwemlesconcepten.

Sportfondsen verzorgt al sinds 1923 zwemlessen voor consumenten. Dat zwemonderwijzers van Sportfondsen succesvol zijn op dit gebied, bewijst het feit dat jaarlijks 100.000 diplomas worden uitgereikt door de Sportfondsenorganisatie. Sportfondsen gaat met haar tijd mee en het ZwemABC is dan ook binnen Sportfondsen in volle ontwikkeling. Dit jaar lanceert Sportfondsen het Nationaal Zwemleskompas waarin diplomagarantie, transparant inzicht over lesvordering en kwaliteitsniveau van zwemlessen verankerd zijn. Natuurlijk blijven plezier en veiligheid voorop staan. De Sportfondsen Groep zet met het Nationaal Zwemleskompas een belangrijke stap naar een klantgericht aanbod.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 12324
1100 AH Amsterdam ZO

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl