Ingezonden persbericht


Rachel of het mysterie
van de liefde

De nieuwe roman van Geert Kimpen is verschenen...

Rachel of het mysterie van de liefde

Een verhaal over het grootste mysterie van de menselijke natuur... het vermogen om ondanks alles lief te hebben.

Bestel het boek nú, met een persoonlijke opdracht van de schrijver als je wilt, en win een 4 daagse reis naar Praag, met als gids Geert Kimpen!

'Rachel is een spannend en meeslepend boek dat je tot het eind in de ban houdt. Meestervertellen Geert Kimpen heeft zichzelf overtroffen.'
- Weekendgezet

'Wedden dat Rachel weer een zomerhit wordt!'

- Ontmoetdeschrijver.nl

Een dochter moet haar vader verraden, omdat hij teveel van haar houdt. Om zichzelf te vinden ontvlucht zij het ouderlijk huis enwordt ze in de armen gedreven van een man met duivelse bedoelingen. Een helse priester, die uit is op haar ziel en alles voor over heeft om haar Joodse natuur te vernietigen. Alleen de overweldigende kracht van de liefde kan haar redden.

Geert Kimpen maakt vanaf 19 mei een lezingentournee door Nederland en België met zijn nieuwe lezing "Het Mysterie van de Liefde". Voor data en plaatsen, kijk hier.

Ontvang als allereerste 'Rachel, of het mysterie van de liefde' in je brievenbus en doe mee aan de wedstrijd om een reis naar Praag te winnen (alléén voor de lezers van de eerste druk van het boek!).

Bestel nu! Copyright © 2011 Karssen, Alle rechten voorbehouden.

Ons mailing adres is:
Karssen
Tolnasingel 18
Bodegraven, Zuid-Holland 2411 PV