ProLogis werkt eigendom en resultaten aanbod bij van gewone aandelen in ProLogis European Properties

Persbericht van PR Newswire

DENVER, May 13, 2011 /PRNewswire/ -- ProLogis , een toonaangevende, internationale leverancier van distributiefaciliteiten, maakt vandaag bekend dat sinds het verplichte inschrijvingsbod voor ProLogis European Properties (een closed end beleggingsfonds uit Luxemburg werd geopend op 22 april 2011, het bedrijf 45.893.793 gewone aandelen met stemrecht van PEPR in aanbod of in aankoop op de open markt heeft ontvangen. Als dit aanbod is geaccepteerd en de aankoop is voltooid, zal ProLogis direct of indirect in bezit zijn van een totaal aantal gewone aandelen van 120.007.366 en 9.332.272 permanent converteerbare preferente aandelen ("preferente aandelen") van PEPR. Op basis van informatie bekend gemaakt door PEPR met betrekking tot het totaal aantal in uitgifte zijnde gewone en preferente aandelen van PEPR, betreft het hier direct of indirect 63 procent van de gewone aandelen van PEPR goed voor 63 procent aan stemrecht verbonden aan alle gewone aandelen van PEPR en 91 procent van de preferente aandelen van PEPR. Over ProLogis
ProLogis is een toonaangevende leverancier van distributiefaciliteiten met meer dan 435 miljoen vierkante voet (40 miljoen vierkante meter) aan industriële ruimte die beheerd worden in markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf least haar industriële faciliteiten aan meer dan 3.800 klanten waaronder producenten, verkopers, transportbedrijven, derde partij logistiekleveranciers en andere bedrijven met grote distributiebehoeften. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar http://www.prologis.com.
Over PEPR
ProLogis European Properties, of PEPR, is een van de grootste pan-Europese eigenaren van hoogwaardige distributie- en logistiekfaciliteiten. PEPR werd in 1999 opgericht als een closed end, onroerend goed beleggingsfonds, dat extern beheerd wordt door een dochteronderneming van ProLogis, een toonaangevende, internationale leverancier van distributiefaciliteiten. In september 2006 werden de gewone aandelen van PEPR genoteerd op de Luxemburgse aandelenbeurs en op Euronext Amsterdam. Per 31 maart 2011, houdt PEPR 232 gebouwen in portefeuille, met 4,9 miljoen vierkante meter in 11 Europese landen met een marktwaarde van 2,8 miljard euro. De portefeuille heeft een bezettingsgraad van 93,2 procent en gemiddeld 3,4 jaar te gaan tot de volgende lease-interim of 5,3 jaar tot de volgende lease afloopt.

ProLogis



Razende Robot Reporter