Heijmans N.V.

Bekendmaking omwisselverhouding keuzedividend boekjaar 2010 Heijmans N.V.

Tijdens de op 19 april 2011 gehouden aandeelhoudersvergadering van Heijmans N.V. werd het voorstel van de raad van bestuur van Heijmans N.V. goedgekeurd om een dividend uit te keren in contanten of in de vorm van (certificaten van) aandelen. Het contante dividend werd vastgesteld op ¤ 0,35 per gewoon (certificaaat van) aandeel. De raad van bestuur werd gemachtigd om de omwisselverhouding van het stockdividend vast te stellen.

De raad van bestuur maakt bekend dat het aantal dividendrechten dat recht geeft op één nieuw gewoon (certificaat van) aandeel Heijmans N.V. (van nominaal ¤ 0,30), is vastgesteld op 64. Deze omwisselverhouding is gebaseerd op de gewogen gemiddelde beurskoers van het aandeel Heijmans N.V. gedurende de beursdagen 10, 11 en 12 mei 2011, zijnde ¤ 22,6264. Een eventueel resterende fracttie zal worden verrekend in contanten.

40% van het aantal uitstaande (certificaten van) aandelen is aangemeld voor uitkering van stockdividend. Er zullen 105.377 nieuwe (certificaten van) aandelen worden uitgegeven, zodat het totaal uitstaande gewone (certificaten van) aandelen uitkomt op 16.956.186 (16.850.809 + 105.377), zijnde circa + 0,6%. De uitkering in (certificaten van) aandelen kwalificeert als de uitzondering van artikel 5:4 sub (e) op de prospectusplicht ingevolge artikel 5:2 van de Wet op het financieel toezicht. Betaling van het dividend in contanten en levering van gewone (certificaten van) aandelen door verwisseling van dividendrechten, zal met ingang van 16 mei 2011 geschieden.

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met circa 8.200 medewerkers en in 2010 ¤ 2,7 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen. Voor meer informatie, kijk op www.heijmans.nl.


----------
Heijmans nv - http://www.heijmans.nl