Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Amsterdam, 13 mei 2011

Bløf opent Q-hotel

Het luxe 5 sterren Q-hotel, gerund door Q-DJ's, is vanmiddag officieel geopend. Tijdens de show van Jeroen van Inkel, live vanuit de Q-studio in de hotelbar, zong Bløf akoestisch een aantal nummers van hun nieuwe album 'Alles blijft anders'. De 17 Q-DJ's hadden de eer gezamenlijk het rode lintje door te knippen, waarna ze direct de koffers van de eerste gasten naar hun kamers mochten brengen.

Q-music heeft - in samenwerking met NH Hoteles - het 5 sterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam omgetoverd tot het Q-hotel. Een hele week leggen de Q-DJ's de gasten 24/7 in de watten en treden er diverse artiesten op, waaronder Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Alain Clark en Ben Saunders. Bløf zorgt vanavond voor een eerste spetterende showcase in het Q-hotel waarbij alle Q-luisteraars aanwezig zijn.

De DJ's presenteren (naast hun werk als kamermeisje, barman of chef-kok) gewoon hun programma's op Q-music. Voor de gelegenheid staat de studio in de hotelbar van het Q-hotel, waar iedereen de uitzendingen live kan komen bekijken en er gelegenheid is tot een drankje aan de bar. De ingang van het Q-hotel is te vinden aan de Damzijde, links van de centrale ingang.

Q-luisteraars maken nog steeds kans op een overnachting door zich in te schrijven op www.q-music.nl. Tot 20 mei spelen de DJ's op Q-music elk uur een spel waarbij de luisteraar thuis of op het werk het opneemt tegen een gast in het hotel. Degene die wint, mag in het Q-hotel (ver)blijven.

Q-hotel vindt plaats in het NH Grand Hotel Krasnapolsky
en is powered by NH Hoteles

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel, via de Q-app en via www.q-music.nl.



Ingezonden persbericht