Kinderopvang Mundo bokst erop los


Schiedam, 20110513 -- Woensdag 11 mei is Kinderopvang Mundo van start gegaan met de 4 boksweken. De komende 4 woensdagen staan in het teken van boksen onder begeleiden van boksleraar José Medina. Hij geeft bokstraining bij boksschool Mesa Sport in Schiedam.

Waarom boksen? Boksen is niet alleen goed voor je conditie, maar kinderen krijgen ook respect, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfcontrole.Daarom heeft Tim Zoutendijk (Activiteitenteam coördinator) samen met José Medina een plan gemaakt. Een plan om drukke kinderen en kinderen met woede uitbarstingen, of kinderen met weinig zelfvertrouwen een boost te geven.

Na een eerste succesvolle middag hebben de kinderen nu al zin in de volgende boksles.

Kinderopvang Mundo is een organisatie van beroepsopvoeders die diensten en adviezen aanbiedt op het gebied van de opvoeding. In alle producten en diensten staat het welzijn en de ontplooiing van het kind centraal. Kinderopvang Mundo is een middelgrote organisatie met 22 verschillende kinderopvang locaties in de regio Rijnmond. In de plaatsen Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse en Ridderkerk biedt Kinderopvang Mundo zowel hele dagopvang (KDV) als buitschoolse opvang (BSO). Per dag kan Mundo in totaal zo’n 750 kinderen opvangen, waarvan 350 op de BSO en 400 op de KDV.





Kinderopvang Mundo