Grondige opknapbeurt voor E19 tussen Brecht en Sint-Job

07/02/2011 16:46

Vlaamse Overheid

Op 13 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met een structureel onderhoud van het wegdek van de E19 tussen Brecht en Sint-Job.

Op 13 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met een structureel onderhoud van het wegdek van de E19 tussen Brecht en Sint-Job. De rijbaan richting Antwerpen krijgt er over de hele breedte een grondige opknapbeurt over een lengte van 7 km. Om de hinder tot een absoluut minimum te beperken zal er dag en nacht gewerkt worden en worden de werken zoveel mogelijk in het weekend uitgevoerd. Het einde van de werken is voorzien op 29 mei.

Verkeerssituatie

Omdat er over de hele breedte van de rijbaan richting Antwerpen wordt gewerkt, zal het verkeer tijdens de werken via doorstreken door de middenberm op de rijbaan richting Nederland worden geleid. Op die rijbaan blijven twee rijstroken beschikbaar voor het verkeer richting Nederland. Richting Antwerpen zal er slechts één rijstrook zijn en dat zal ernstige verkeershinder veroorzaken. Tijdens de werken wordt afrit Sint-Job richting Antwerpen afgesloten. De oprit richting Antwerpen en de op- en afrit richting Nederland blijven open.



Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel