Ingezonden persbericht


Najib Amhali in volle Amsterdam ArenA

Loting Open WK Amsterdam door Najib Amhali op het veld van Amsterdam ArenA

Is het komende weken niet al spannend genoeg in de Amsterdam ArenA, gaat op vrijdagavond 13 mei ook nog eens de loting van het Open WK Amsterdam 2011 de rust verstoren.

Ruim 300 voetballers zitten vrijdagavond 13 mei a.s. op de tribune in spanning te kijken en luisteren naar Najib Amhali. Het zijn de vertegenwoordigers van de 42 teams die deelnemen aan het Open WK Amsterdam 2011. De spanning is te snijden! Want Najib zal deze avond - door het trekken van de kokertjes met daarin alle 42 landen - bepalen hoe de poule-indeling er op 4 en 5 juni uit gaat zien.

34 heren- en 8 damesteams zullen 4 en 5 juni op Sportpark Middenmeer strijden om de eer én titel; Wereldkampioen van Nederland, Een titel die maar op één plaats echt wordt gehaald: in Amsterdam.

Waar kan de loting van dit evenement beter plaats vinden dan in het stadion van de thuisclub van de hoofdstad! In 2009 verrichtte Louis van Gaal, daags na zijn landskampioenschap met AZ de loting op het terrein van AJAX, De Toekomst. In 2010 bepaalde Frits Barend bij de Renault Dealer tussen de auto's wie elkaar in de poules zou tegenkomen.

Vanaf 19.30uur zullen alle coaches en spelers gespannen het pand betreden. Om 20.00 uur start het officiële programma met aanwezige sponsoren, genodigden, organisatie, de teams en pers. U bent van harte uitgenodigd om verslag te doen van dit mooie moment voorafgaand aan het Open WK Amsterdam 2011. Graag aanmelden via Dennis@wkamsterdam.nl