Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hilversum, 9 mei 2011

Organiseert bijzondere themaweekenden in mei

Sprookjescamping de Vechtstreek organiseert in mei drie bijzondere themaweekenden, zodat een verblijf op de Sprookjescamping extra bijzonder wordt voor jong en oud. Kinderen kunnen naar hartenlust skelteren in het skelterweekend, onder begeleiding van een professionele kok een maaltijd bereiden voor hun ouders in het verrassingsweekend en hun hengeltje uitgooien tijdens het visweekend. Natuurlijk zorgen de Sprookjesfiguren ook tijdens de themaweekenden voor vermaak.

Skelterweekend 13 t/m 15 mei
Roary de Racewagen en grote Chris komen op bezoek op de Sprookjescamping tijdens het skelterweekend. Kinderen kunnen deze Nickelodeon helden ontmoeten en hun eigen skelter of fiets versieren, waarmee ze kans maken op een gloednieuwe skelter! Daarnaast is er een megacool skelterparcours die iedereen met zijn skelter of fiets kan afleggen, een speciale lawaaioptocht waarbij alle kinderen met veel kabaal op hun versierde skelters en fietsen een rondje over de camping rijden en kunnen ze plaatsnemen in het inspectieteam om te testen welke skelter de allerbeste is.

Verrassingsweekend 20 t/m 22 mei
Tijdens dit weekend gaat er veel bijzonders gebeuren. Het is een weekend vol verassingen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Een van de verrassingen is een kookworkshop van dè kinderkok van België: Jeroen van Alphen. Jeroen is bekend van het VTM-programma 'Mijn Restaurant' en gaat met de kinderen een drie gangen menu bereiden die hun ouders mogen opeten. Dat wordt smullen!

Visweekend 27 t/m 29 mei
De sprookjescamping heeft een unieke visvijver met veel verschillende soorten vissen. Ouders en hun kinderen mogen hier hun hengel uitgooien. Daarnaast worden er in dit weekend allerlei watergerelateerde activiteiten georganiseerd, zoals discozemmen, een waterestafette en een echte beachparty. Voel jij je als een vis in het water?

Praktische informatie Sprookjescamping
De kosten voor een verblijf op de camping van vrijdag 12.00 uur tot zondag 18.00 uur bedragen slechts ¤ 59,- (het verrassingsweekend ¤ 69,-, incl. 3 gangen diner bereid door de kinderen). Kijk voor meer informatie op: www.sprookjescamping.nl




Ingezonden persbericht