Ingezonden persbericht


20 jaar Navigon: jubileum navigatiesysteem, interactieve promoties voor een goed doel en prijzen voor fans

Navigon bestaat 20 jaar en maakt van deze gelegenheid gebruik om haar klanten een aantal verjaardagsspecials aan te bieden. Gebruikers hebben de mogelijkheid om anderen hun favoriete locaties te laten zien en steunen daarmee direct een goed doel. Ook zijn een jubileumuitgave, de Navigon 20th Anniversary Edition, en een loterij onderdeel van de Navigon verjaardagsspecial.

De eerste verjaardagsspecial van Navigon is Navigon MySpecial Places. Klanten spelen hierin een actieve rol door hun favoriete locaties van elk seizoen te uploaden via de speciale website www.navigon.com/myspecialplaces. Hierdoor maken ze kans op waardevolle prijzen en steunen ze tegelijkertijd een goed doel. Voor elke complete invoer zal Navigon twee euro(1) doneren aan de Björn Steiger stichting die zich al 40 jaar lang toelegt op het op gang krijgen van hulpprocedures na een ongeval. Op de website is ook een korte film te zien met ideeën en voorstellen voor favoriete locaties. Details over de speciale locaties kunnen samen met een foto ingediend worden. Alle gebruikers kunnen op elkaars favoriete locaties stemmen en uiteindelijk worden er vier seizoensgebonden POI-lijsten (Points of Interests) beschikbaar gesteld voor alle Navigon klanten. Via Navigon Fresh download je gratis alle favoriete locaties. Vanaf de maand juli zal de lijst met de beste zomerse locaties beschikbaar zijn. De lancering van Navigon MySpecial Places voor het najaar staat gepland voor het eind van augustus.

Waardevolle prijzen voor de mooiste favoriete locaties Van mei tot en met september zal Navigon maandelijks een navigatiesysteem, de Navigon 20th Anniversary Edition, een Ticketmaster voucher en het boek 1000 Places To See Before You Die verloten onder alle aanmeldingen. Nadat de promotie is afgelopen, maken de honderd best beoordeelde locaties ook nog kans op bijzondere prijzen, zoals een iPad2 en event vouchers.

Navigatiesysteem met verjaardagsconfiguratie
Als onderdeel van de viering, lanceert Navigon ook een speciale jubileumeditie, genaamd Navigon 20th Anniversary Edition. Deze editie is onderdeel van de 70-serie en heeft een 5-inch display en uitgebreide functies. Bij aanschaf van deze editie ontvangen gebruikers bovendien een gratis travel pack en twee jaar gratis Navigon FreshMaps, waarmee alle kaarten altijd up-to-date zijn.(2) 'Met deze exclusieve aanbiedingen willen we graag onze klanten bedanken voor hun loyaliteit in de afgelopen twee decennia', zegt Mark Stadhouders, Country Manager Benelux. 'In de loop van het jaar zullen er nog meer aantrekkelijke aanbiedingen en evenementen komen.'

Speciale aanbiedingen voor add-ons
In de komende weken zal Navigon geselecteerde navigatiecontent in de uitverkoop doen en de prijs van de add-ons met 20 procent verlagen. Voor starters zal vanaf 12 mei een Event-pakket beschikbaar zijn, deze bevat de Michelin Restaurant- en Hotelgids en de Michelin Green Guide. Elke week zullen er verschillende add-ons in de uitverkoop gaan, zoals de Travel-Package, de Safety & Relax Package en de Live Package.

###

Over NAVIGON:
Het internationale Navigon AG, met een Duitse achtergrond, is een van de toonaangevende leveranciers van navigatiesystemen. Navigon staat voor hoge kwaliteit GPS-navigatie op Pocket PC's, PNDs en mobiele telefoons dankzij de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van consumentenelektronica. Daarnaast levert het ook professionele navigatieoplossingen zoals driver-assistance functies voor de automotive OEM-markt. Navigon is opgericht in 1991 en heeft meer dan 400 werknemers bij vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. - Navigon. And the world is yours.

Voor meer informatie over NAVIGON kijkt u op www.navigon.com Daarnaast kunt u ons online volgen via:
Twitter: http://www.navigon.com/twitter
Flickr: http://www.navigon.com/flickr
YouTube: http://www.navigon.com/youtube
Facebook: http://www.navigon.com/facebook