Politie Zeeland


---

783-2011 Rijden onder invloed, Aardenburg
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur is een 37-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, aan de Draaibrugseweg in Aardenburg, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 5,4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

784-2011 Diefstal uit sleepboot, Arnemuiden
Tussen donderdagmiddag 15.30 uur en vrijdagochtend 06.30 uur is er ingebroken in een sleepboot die op het Kanaal door Walcheren bij Arnemuiden lag.
De toegangsdeuren zijn opengebroken; uit de stuurhut is een verrekijker met onbekende waarde weggenomen. Op het ponton is gepoogd een luik open te breken. Dit is niet gelukt. Het totale schadebedrag is onbekend.

785-2011 Getuigen gezocht aanrijding Kapelle
Vrijdagochtend rond 10.00 uur is een 86-jarige vrouw uit Goes, aan de Dijkwelsestraat in Kapelle, aangereden door een personenauto. De bestuurder van de personenauto reed na de aanrijding door.
Rond genoemd tijdstip fietste de 86-jarige vrouw over de Dijkwelsestraat, komende uit de richting van het spoor. Aan de (voor de vrouw) rechterzijde van de weg stond een vrachtauto te lossen. Ook aan de andere zijde van de weg stond een eindje verderop een vrachtauto te lossen. Achter deze (laatstgenoemde) vrachtauto stonden verschillende auto's te wachten. Toen de vrouw de vrachtauto die aan de rechterzijde van de weg stond wilde passeren deed de personenauto die achter haar reed dit ook. De ruimte om te passeren was echter erg klein en de personenauto raakte de achterzijde van de vrouw haar fiets. De vrouw kwam hierdoor ten val. De auto reed door.
De vrouw heeft zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan schaafwonden en blauwe / pijnlijke plekken op haar benen, handen, schouder en gezicht.
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.