Ingezonden persbericht


Grootste ondernemersnetwerk ter wereld gaat Crowdfunden en BiTSen

EFactor kondigt samenwerking met Symbid en BiTS in Communications aan

Amsterdam, 13 mei - EFactor, het grootste ondernemersnetwerk ter wereld, kondigt aan dat het in samenwerking met de Nederlandse onderneming Symbid, Equity-Based Crowdfunding gaat aanbieden via haar website. Met de samenwerking krijgt EFactor beschikking over een eigen internationaal georiënteerd Crowdfunding platform dat het mogelijk maakt om te investeren in het eigen vermogen van bestaande of nieuwe ondernemingen. Via het EFactor Crowdfunding-portaal kunnen EFactor leden met een kapitaalbehoefte zich presenteren aan mogelijke investeerders. Hiermee biedt het platform een waardevol alternatief voor de financiering van start- en groeikapitaal.

Naast het voornemen om haar leden een Crowdfunding faciliteit te bieden zal in samenwerking met BiTS in Communications een nieuwe service worden geïntroduceerd aan alle gebruikers van het EFactor Crowdfunding-portaal, evenals alle andere websites die gebruik maken van de unieke Symbid constructie en technologie. Ondernemers krijgen de kans om hun financiële doelstellingen te toetsen via een slimme online tool. Op deze manier kan de potentiële investeerder er op vertrouwen dat het gepresenteerde business plan haalbaar is en realistisch.

De samenwerking tussen EFactor, Symbid en BiTSen is bijzonder omdat een gehele nieuwe vorm van investeren wordt samengebracht met de zeer effectieve en doelgerichte marktbenadering van de BiTS methodiek. Dit gecombineerd met de ondernemerservaring binnen het netwerk van EFactor moet snelgroeiende bedrijven opleveren, overal ter wereld. EFactor's CEO, Adrie Reinders ligt de samenwerking toe: "Deze samenwerking is revolutionair. Niet alleen kunnen we ondernemers wereldwijd in contact brengen met kapitaal, tevens wordt er een eenvoudig toepasbare manier gelanceerd waarbij ondernemers bewust gemaakt worden van de haalbaarheid van hun dromen. Een Win-Win situatie voor ondernemer en investeerder."

De samenwerking met BiTSen en EFactor is uniek volgens de Managing Director van Symbid, Korstiaan Zandvliet: "Deze samenwerking gaat niet alleen over het ophalen van financiering maar ook daadwerkelijk over het behalen van je omzetdoelen voor je investeerders." Frans de Groot, grondlegger van de BiTS methodiek voegt hieraan toe: "Het resultaat van BiTSen is het succesvol bereiken van financiële doelstellingen waarbij campagneactiviteiten meer geld opleveren dan dat ze kosten. Wie wil dat nou niet?"

De lancering van het aangekondigde portaal en service zal plaatsvinden tijdens een speciaal evenement op 22 juni in Boom Chicago te Amsterdam. http://www.efactor.com/onlinesourcing

Over EFactor

EFactor is 's werelds grootste en snelst groeiende social community voor ondernemers wereldwijd. Met 85 jaar aan ondernemingservaring in het management team en de support van een community met bijna 1 miljoen leden, is EFactor in staat ondernemers te helpen bij de optimalisering van hun bedrijfsvoering. Dit doet zij door on- en offline de 4 basis vragen van een ondernemer te beantwoorden: kennis, omzet, kostenbesparingen en kapitaal. Met wereldwijd ruim 60 events, coach trajecten, 1.200 work lounges en tools tegen discount is EFactor in staat ondernemers succesvoller te laten operen. EFactor heeft zijn hoofdkantoor in San Fransisco, U.S.A.




Ingezonden persbericht