Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

13 mei 2011

De Carrièrebeurs Zorg & Welzijn trekt bijna 1.000 bezoekers!

Studenten, starters en professionals met interesse in een baan in de zorg en welzijn kwamen gisteren naar Jaarbeurs Utrecht voor de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn om zich te oriënteren op hun carrièremogelijkheden. Parallel aan De Carrièrebeurs Zorg & Welzijn vond 'Powered by Nursing: de dag vóór de verpleging' plaats.

Linda de Jong, pas afgestudeerd in de welzijnssector, nam als een van de bijna 1.000 bezoekers de moeite om op een mooie zomerse dag naar de Jaarbeurs te komen om zich te oriënteren op een baan in sociaal maatschappelijk cultureel werk of wellicht een baan als jobcoach. Zij is naar de Jaarbeurs gekomen om vooral waardevolle, bruikbare contacten op te doen en wie weet ontmoet ze hier haar toekomstige werkgever en vindt ze haar droombaan!

Kennismaking met werkgevers

Meerdere ziekenhuizen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties en intermediairs als AMC, Ambulance Oost, Kwadrant en Qareworkpartners waren hier aanwezig om met de bijna 1000 bezoekers hun carrièremogelijkheden te bespreken.

Congresprogramma

Paralllel aan de beurs verzorgde ReedBusiness, uitgever van o.a. Nursing, als partner een inhoudelijk, interessant en goed bezocht congresprogramma met workshops, seminars en een symposium.

12 mei, de officiële Dag voor de verpleging is met deze beurs en dit congres voor zowel de bezoekers als de exposanten een leuke en interessante dag geweest!

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events

Naast de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs, het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.



Ingezonden persbericht