Waterschap Groot Salland


Bezoek Mastenbroek tijdens de IJsseldeltadag

Laatste wijziging: 9 mei 2011

Op zaterdag 14 mei kunt u tijdens de open dag van Nationaal Landschap IJsseldelta genieten van verschillende activiteiten in Mastenbroek. Rondom het thema `Er op uit in de IJsseldelta' is er van alles te doen. Negen verschillende locaties in Mastenbroek openen hun deuren.

Kijkje achter de schermen
Bij diverse agrarische bedrijven kunt u een kijkje nemen in de stal, maar ook de school, kerk, Geallery en het Trefpunt in Mastenbroek nodigen bezoekers uit om binnen te komen kijken. Het is een aanrader om bij meerdere bedrijven te gaan kijken, omdat overal weer andere dingen te zien en te doen zijn. Om van de ene naar de andere locatie te komen kan ouderwets gebruik worden gemaakt van paard en wagen, maar er is ook op verschillende manieren vervoer over het water. Het Waterschap Groot Salland is aanwezig bij de boerderij van de familie van der Vegte.

Activiteiten voor alle leeftijden
De IJsseldeltadag staat bekend om de gezellige sfeer en de vele activiteiten voor kinderen. Niet alleen zijn er bij veel locaties dieren om te aaien, kinderen kunnen ook geschminkt worden of meedoen aan een workshop. Verder is er een theatervoorstelling en kunnen ze skippyballen op skippy-animals. De IJsseldeltadag is niet alleen voor kinderen een bezoekje waard, er is voor ieder wat wils. Denk aan picknicken met een knapzak, diverse proeverijen, bekijken van een expositie en bezichtigen van de kerk.

Kijk voor meer informatie op www.ijsseldeltadag.nl.

Bezoek Mastenbroek tijdens de IJsseldeltadag

Waterschap Groot Salland | Dr. van Thienenweg 1 | Postbus 60 | 8000 AB Zwolle | t (038) 455 72 00 | info@wgs.nl